LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 200 RON

Lenjerie  Conține 42 produse.

pe pagină
42 articole
 • Nou
  0 recenzii

  Un set de lenjerie deosebit care emană senzualitate. Alcătuit din 2 piese: sutien și chilot tip brazilian. Confecționat dintr-un material de calitate de un galben strălucitor și detalii florale în broderia de dantelă transparentă. Sutien cu bretele netede reglabile, balene de susținere și închidere clasică reglabilă în 3 trepte. Chiloți cu dublură între...

  179,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Set de lenjerie sexy și provocator alcătuit din 3 piese: sutien, chilot tip brazilian și choker cu portjartier. Confecționat dintr-un material de calitate de un negru senzual și detalii florale în broderia de dantelă. Sutien cu bretele netede reglabile completate de bandă in zona marginilor cupelor și a liniei balenelor de susținere. Chiloți și...

  199,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Set de lenjerie sexy și provocator alcătuit din 3 piese: sutien, chilot tip brazilian și choker cu portjartier. Confecționat dintr-un material de calitate de un roșu fermecător și detalii florale în broderia de dantelă. Sutien cu bretele netede reglabile completate de bandă in zona marginilor cupelor și a liniei balenelor de susținere. Chiloți și...

  199,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Set glamour de lenjerie alcătuit din 3 piese: sutien, chiloți thong și portjartier. Confecționat din materiale de calitate, de un alb pur, cu diferite modele din dantelă, fundițe și mici decupaje pentru un plus de senzualitate. Perfect pentru a îți pune trupul în evidență.

  149,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Set glamour de lenjerie alcătuit din 3 piese: sutien, chiloți thong și portjartier. Confecționat din materiale de calitate de culoare neagră, cu diferite modele din dantelă, fundițe și mici decupaje pentru un plus de senzualitate. Perfect pentru a îți pune trupul în evidență.

  149,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Set de lenjerie sexy și provocator alcătuit din 3 piese: sutien, chiloți thong și portjartier. Confecționat dintr-un material de calitate de culoare neagră, parțial transparent. Sutien cu hamuri pentru un plus de senzualitate. Perfect pentru a îți pune trupul în evidență și pentru a atrage atenția dorită.

  139,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Set de lenjerie sexy și provocator alcătuit din 2 piese: sutien și chiloți thong. Confecționat dintr-un material de calitate cu dantelă, cu tiv discret. Sutien cu hamuri, bretele reglabile și închidere clasică. Perfect pentru a îți pune trupul în evidență și pentru a atrage atenția dorită.

  114,90 lei
 • Nou Reduceri!
  0 recenzii

  Compleu sexy confecționat din fibre rezistente și broderie din dantelă pentru un plus de senzualitate. Designul este provocator, iar micile detalii care alcătuiesc acest set de lenjerie sporesc farmecul. O piesă de nelipsit din garderobă. Compleu format din 3 piese: sutien, portjartier, chiloți. Disponibil pe negru sau alb.

  119,90 lei 139,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Set de lenjerie sexy și provocator alcătuit din 3 piese: sutien, chiloți thong și portjartier. Confecționat dintr-un material de calitate cu print leopard incitant, cu tiv negru ușor lucios. Sutien cu hamuri și închidere clasică. Bretele reglabile. Perfect pentru a îți pune trupul în evidență și pentru a atrage atenția dorită.

  129,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Set de lenjerie sexy și provocator alcătuit din 3 piese: sutien, chiloți thong și portjartier. Confecționat dintr-un material de calitate de un negru fermecător și detalii aurii, cu elemente și broderie de dantelă. Sutien cu hamuri. Perfect pentru a îți pune trupul în evidență și pentru a atrage atenția dorită.

  124,90 lei
  Adaugă în coş
 • Nou
  0 recenzii

  Set de lenjerie sexy și provocator alcătuit din 3 piese: sutien, chiloți thong și portjartier. Confecționat dintr-un material de calitate de un roșu fermecător și detalii aurii în broderia de dantelă. Sutien cu hamuri. Perfect pentru a îți pune trupul în evidență și pentru a atrage atenția dorită.

  124,90 lei
  Adaugă în coş
 • Nou
  0 recenzii

  Body glamour din micro plasă neagră, transparentă, realizată din fibre foarte elastice, dar rezistente, cu elemente strălucitoare aplicate. Produsul are un design atipic și senzual, care vă va scoate în evidență. Se poate prinde pe deget discret pentru un plus de senzație.

  79,90 lei
42 articole
icon
LIVRARE RAPIDA in maxim 48h
icon
CONSILIERE GRATUITA in alegerea produselor
icon
PROMOTII ZILNICE Nu rata noutatile!
icon
SCHIMB SI RETUR – 30 DE ZILE