LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 200 RON

Lenjerie  Conține 44 produse.

pe pagină
 • Nou
  0 recenzii

  Body glamour din micro plasă neagră, transparentă, realizată din fibre foarte elastice, dar rezistente, cu elemente strălucitoare aplicate. Produsul are un design atipic și senzual, care vă va scoate în evidență. Se poate prinde pe deget discret pentru un plus de senzație.

  79,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Body glamour roșu din micro plasă transparentă, realizată din fibre foarte elastice, dar rezistente, cu elemente strălucitoare aplicate. Produsul are un design atipic și senzual, care vă va scoate în evidență. Se poate prinde pe deget discret pentru un plus de senzație.

  79,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Sutien sexy confecționat din fibre fine, elastice si foarte rezistente, cu șnururi reglabile și tiv cusut în stil clasic ce se așeaza ușor pe piept. Acest sutien te invită să seduci și cu siguranță îți va asigura o apariție de neuitat. 

  39,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Bodysuit Rainbow multicolor incitant din plasă ultra-rezistentă, multiple decupaje, fără mâneci. Prindere cu șnur în jurul gâtului. Un model îndrăzneț menit să subțieze și să sublinieze liniile trupului care va atrage atenția oricui. Arată-ți senzualitatea!

  129,90 lei
 • Nou Reduceri!
  0 recenzii

  Rochiță mini fabricată dintr-un material de înaltă calitate, plăcut la atingere și confortabil. Design sexy, mulat pe corp, mânecă lungă și tiv negru întărit. Ideală pentru o apariție strălucitoare, nonconformistă și de neuitat.

  79,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Catsuit negru incitant din plasă cu strasuri, cu mânecă lungă și decupaj inghinal îndrăzneț. Un catsuit menit să subțieze și să sublinieze liniile trupului care va atrage atenția oricui.

  89,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Compleu glamour format din două piese, crop top și pantaloni scurți, confecționate din fibre foarte elastice, dar rezistente. Designul este unul senzual si provocator, iar micile strasuri aplicate, sporesc farmecul acestui set. Alege acest produs pentru o apariție de neuitat.

  89,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Bodysuit glamour contrastant din micro plasă roșie, transparentă, realizată din fibre rezistente, plăcute la atingere, cu elemente florale și dantelă. Un body care emană senzualitate prin toți porii, ce se mulează perfect pe corp și scoate în evidență toate atuurile de care dispui. Bretele și hamuri reglabile și închidere clasică între picioare tip popper.

  129,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Bodysuit glamour contrastant din micro plasă neagră, transparentă, realizată din fibre rezistente, plăcute la atingere, cu elemente florale și dantelă. Un body care emană senzualitate prin toți porii, ce se mulează perfect pe corp și scoate în evidență toate atuurile de care dispui. Bretele și hamuri reglabile și închidere clasică între picioare tip popper.

  129,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Bodysuit tip bluză, confecționat din țesătură elastică, rezistentă și plăcută la atingere. Decupaj la spate pentru un plus de senzualitate. Închidere clasică cu capse între picioare. O piesă ultra feminină, care face diferență prin micile detalii.

  99,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Body transparent din micro plasă neagră, realizată din fibre foarte elastice, dar rezistente, cu elemente florale ultra feminine. Produsul are un design senzual, care vă va pune în evidență formele trupului.

  84,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Rochiță fabricată dintr-un material de înaltă calitate, plăcut la atingere și confortabil. Design sexy, mulat pe corp, elemente brodate și strasuri aplicate pe toată suprafața.  Ideală pentru o apariție strălucitoare, ultra feminină, de neuitat.

  79,90 lei
icon
LIVRARE RAPIDA in maxim 48h
icon
CONSILIERE GRATUITA in alegerea produselor
icon
PROMOTII ZILNICE Nu rata noutatile!
icon
SCHIMB SI RETUR – 30 DE ZILE