LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 200 RON

Șosete Conține 34 produse.

pe pagină
34 articole
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete transparente lycra cu model buline. Sunt elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  11,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete transparente lycra cu model steluțe. Sunt elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  11,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete transparente lycra cu model buline și fulgi de nea. Sunt elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  11,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete transparente din micro plasă cu model în carouri. Sunt elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  11,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete transparente lycra elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  11,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete negre transparente lycra cu glitter argintiu. Sunt elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  10,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete gri transparente lycra cu glitter argintiu. Sunt elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  10,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete albastre transparente lycra cu glitter argintiu. Sunt elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  10,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete negre tip plasă, realizate din fibre elastice, dar rezistente. Bandă elastică prevazută în partea superioară pentru o bună fixare pe picior. Accesorizate cu strasuri pentru un plus de efect. O pereche de șosete elegante, indispensabile pentru o ținută modernă.

  14,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete negre tip plasă cu ochi mic, realizate din fibre elastice. Bandă elastică prevazută în partea superioară, accesorizată cu perluțe albe pentru un plus de eleganță. Pentru o rezistență de lungă durată șosetele sunt prevăzute cu întăritură invizibilă în vârf. Un accesoriu indispensabil pentru un styling modern.

  14,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete negre tip plasă, realizate din fibre elastice, dar rezistente. Bandă elastică prevazută în partea superioară, accesorizată cu o fundiță pentru un plus de eleganță si rafinament. O pereche de șosete elegante, indispensabile pentru o ținută modernă.

  14,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete negre transparente, confecționate din broderie de dantelă cu motive florale, ce oferă elasticitate și delicatețe în timpul purtării. Talpă din fibre de bumbac ce oferă extra rezistență. Aceste șosete aduc un touch elegant look-ului tău.

  11,90 lei
34 articole
icon
LIVRARE RAPIDA in maxim 48h
icon
CONSILIERE GRATUITA in alegerea produselor
icon
PROMOTII ZILNICE Nu rata noutatile!
icon
SCHIMB SI RETUR – 30 DE ZILE