LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 200 RON

Șosete Conține 17 produse.

pe pagină
17 articole
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete transparente lycra cu model buline. Sunt elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  11,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete transparente lycra cu model steluțe. Sunt elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  11,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete transparente lycra cu model buline și fulgi de nea. Sunt elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  11,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete transparente din micro plasă cu model în carouri. Sunt elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  11,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete transparente din micro plasă cu model. Sunt elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  11,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete transparente lycra elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  11,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete negre transparente lycra cu glitter argintiu. Sunt elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  10,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete gri transparente lycra cu glitter argintiu. Sunt elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  10,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete albastre transparente lycra cu glitter argintiu. Sunt elegante, realizate din țesături fine și confortabile, nu exercită presiune asupra piciorului. În partea de sus prezintă o bandă discret creponată pentru un plus de efect.

  10,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete negre tip plasă, realizate din fibre elastice, dar rezistente. Bandă elastică prevazută în partea superioară pentru o bună fixare pe picior. Accesorizate cu strasuri pentru un plus de efect. O pereche de șosete elegante, indispensabile pentru o ținută modernă.

  14,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete negre tip plasă cu ochi mic, realizate din fibre elastice. Bandă elastică prevazută în partea superioară, accesorizată cu perluțe albe pentru un plus de eleganță. Pentru o rezistență de lungă durată șosetele sunt prevăzute cu întăritură invizibilă în vârf. Un accesoriu indispensabil pentru un styling modern.

  14,90 lei
 • Nou
  0 recenzii

  Șosete negre tip plasă, realizate din fibre elastice, dar rezistente. Bandă elastică prevazută în partea superioară, accesorizată cu o fundiță pentru un plus de eleganță si rafinament. O pereche de șosete elegante, indispensabile pentru o ținută modernă.

  14,90 lei
17 articole
icon
LIVRARE RAPIDA in maxim 48h
icon
CONSILIERE GRATUITA in alegerea produselor
icon
PROMOTII ZILNICE Nu rata noutatile!
icon
SCHIMB SI RETUR – 30 DE ZILE