LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 200 RON

TERMENI SI CONDIȚII

Prezentul document prin conţinutul său pune la dispoziţia terţilor utilizatori Regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului www.lamaniera.ro. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea şi cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului www.lamaniera.ro îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. Conţinutul site-ului şi drepturile de proprietate intelectuală 

Conţinutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres şi legal permise. Extragerea oricăror informaţii urmată de orice utilizare în scop comercial care depăşeşte sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licenţiere şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor şi condiţiilor. 


Sunteţi de asemenea de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conţinutului acestuia. Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi verificat specificaţiile produsului şi compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător şi www.lamaniera.ro sunt reglementate oficial de Ordonanţa Guvernului 130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul www.lamaniera.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor de pe site, însă uneori acestea pot conţine inadvertenţe (specificaţiile sau preţul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenţie: fotografiiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard. 


Frauda 

În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale web-site-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe web-site şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului. www.lamaniera.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului. Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului www.lamaniera.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi www.lamaniera.ro sau asociaţii/partenerii/afiliaţii acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare. Disponibilitatea serviciului 

Administratorul www.lamaniera.ro îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi interfata oricărei pagini sau subpagini a site-ului www.lamaniera.ro în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui web-site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală. Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legătura cu aceşti termeni de utilizare, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail: office@lamaniera.ro

Cum cumpăr 

Comanda online pe www.lamaniera.ro este metoda cea mai simpla pentru achizitia en-detail sau en-gros a produselor fabricate si comercializate de partenerii nostrii. Astfel aveţi posibilitatea să identificaţi produsul căutat iar înregistrarea momentului la care plasaţi comanda ne dă posibilitatea să controlăm eficient respectarea timpului de răspuns si de livrare. Vă stăm la dispoziţie pentru orice informaţie la una din modalitatile prezentate in pagina de contact.

In cazul in care se doreste achizitia unor cantitati mai mari se pot pune la dispozitia clientului mostre gratuite de produs, clientul va achita doar taxa aferenta transportului intern sau international.

Promotiile sunt valabile:

  • pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul virtual;
  • in limitele stocurilor disponibile;

 

Orarul de funcționare 

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 9-15. Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare. www.lamaniera.ro isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin email. O data lansata comanda online cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) precum si cu modul de operare al vanzatorului. Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul intr-un contract la distanţă. Momentul încheierii contractului la distanţă cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa.

 

Dreptul de retragere

Numai dacă clientul care încheie contractul este un consumator (conform definiției, orice persoană fizică care accesează website-ul în alte scopuri decât activitățile comerciale sau profesionale pe care le poate exercita), va avea dreptul să se retragă din contractul încheiat cu vânzătorul fără nicio penalizare și fără specificarea motivului, în termenul de paisprezece (14) zile lucrătoare începând cu ziua în care produsele achiziţionate de pe website au fost primite. Vă reamintim că, așa cum este cerut de legislația actuală, dreptul de retragere este exclus și nu poate fi exercitat în cazul în care produsele pe care le-ați achiziționat au fost personalizate la cererea dumneavoastră explicită la momentul plasării comenzii.

Dreptul de retragere este supus următoarelor condiții:

- produsele se vor returna în întregime și nu doar părți sau componente ale acestora;

- produsele returnate nu trebuie să fi fost utilizate, purtate, spălate sau deteriorate; nu trebuie să fie murdare și nici să prezinte semne de uzură;

- articolele returnate trebuie returnate în ambalajul în care au ajuns, complete, cu toate accesoriile și etichetele. De exemplu, hainele trebuie returnate în punga originală împreună cu etichetele lor, dresurile trebuie returnate în ambalajul complet cu cutia și eticheta lor, etc.;

- lenjeria intimă (ex. chiloții, lenjeria de corp) și costumele de baie nu pot fi returnate din motive de igienă;

- produsele returnate trebuie trimise înapoi la vânzător într-o singură expediere. Vânzătorul își rezervă dreptul de a nu accepta produsele din aceeași comandă returnate și expediate în momente diferite;

- produsele returnate trebuie livrate curierului în termen de paisprezece (14) zile lucrătoare de la data la care ați primit produsele;

Dacă exercitați dreptul de retragere în conformitate cu condițiile precedente, vânzătorul este obligat să restituie sumele plătite de dumneavoastră pentru produsele comandate în termen de cel mult 14 zile de la primirea materială a produselor returnate. În mod normal, creditarea sumei retrase inițial de La Maniera Boutique are loc foarte repede, dar timpul necesar pentru ca creditul să apară în contul dumneavoastră curent va depinde de banca dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice colet returnat cu plată ramburs. Returul banilor către cumpărător se face exclusiv prin transfer bancar.

În caz de retur, singurele taxe rămase vor fi taxele inițiale de expediere pentru produsele achiziţionate. La Maniera Boutique va rambursa taxele de expediere inițiale numai în cazul deteriorării în timpul transportului sau al erorilor de expediere de către vânzător. Numai în aceste cazuri, vânzătorul va rambursa, de asemenea, suma pe care ați plătit-o pentru cheltuielile de expediere. Vânzătorul va trimite un curier rapid pentru a ridica produsul de la adresa pe care ați indicat-o, iar cheltuielile aferente returului vor fi suportate de vânzător.

Daca doriți să schimbați produsul cu o altă culoare/mărime/model, vă rugăm sa ne contactati in prealabil prin email la adresa comenzi@lamaniera.ro în care veti specifica numărul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, vă puteti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret sau restituirea lor de către noi.


icon
LIVRARE RAPIDA in maxim 48h
icon
CONSILIERE GRATUITA in alegerea produselor
icon
PROMOTII ZILNICE Nu rata noutatile!
icon
SCHIMB SI RETUR – 30 DE ZILE